diumenge, 24 de febrer del 2013

Per no perdre el contacte

El divendres passat, 22 de febrer, coincidint amb la Diada del Pensament, vam fer un sopar per als caps de l’Agrupament i per als antics caps que s’hi van voler apuntar.

La trobada va servir, sobretot, per retrobar-nos i no perdre el contacte amb els companys amb qui hem compartit el repte i la il•lusió de fer de cap. Però també, per explicar als caps d’ara anècdotes curioses, viscudes quan ells i elles eren nens i nenes, escoltes i guies del Cau.

Els caps, per la seva part, van explicar-nos l’actualitat de l’Agrupament, la seva experiència com a caps i alguna que altra situació divertida amb la que s'han trobat. Vam acabar la vetllada fent una visita guiada pel Cau, amb la que els caps van voler ensenyar-nos la nova distribució dels espais i les millores en el mobiliari, aconseguides amb la participació d’ANTICS i AMICS.


Com podeu veure a la foto, vam ser una bona colla, tot i trobar en falta els caps més antics que han passat pel Cau.

Per properes edicions us animem a que hi participeu... Tots els que hi vam anar ens ho vam passar molt bé!

diumenge, 10 de febrer del 2013

Sopar d'antics caps

En motiu de la Diada del Pensament d'aquest any, el 22 de febrer, que cau just en divendres, hem pensat que seria una bona excusa per retrobar-nos i passar una bona estona plegats, caps i ex-caps.

Per això hem pensat de convocar-vos al Cau per fer un sopar informal (pica-pica, amanides i pa amb tomàquet amb truita i embotits). No patiu, no és cap enredada per vendre-us cap moto, ni aspiradora, ni res d'això... però un joc de cafè...

No us ho penseu més! Confirmeu-nos la vostra assistència abans del 17 de febrer.

El preu popular del sopar és de 5 euros per persona. Esperem la vostra resposta i assistència.