diumenge, 24 de febrer del 2008

Temps de calçots

Extret de l'enciclopèdia...
Calçotada: Menjada de calçots fets a la brasa, acompanyats amb una salsa especial (feta amb ametlles, avellanes, tomàquet, alls esca-livats, pa torrat, julivert, oli, vinagre, sal, pebre, etc.), seguida de botifarres fetes també a la brasa i sovint també de costelles de xai.

Segons ANTICS i AMICS...
Calçotada: Activitat familiar i tradicional, programada pel proper diumenge 9 de març, amb l'objectiu de que tothom que s'hi apunti s'ho passi d'allò més bé, en bona companyia.
Si, a més, vols saber en què consisteix el menú, fes clic aquí.

DESPLAÇAMENT amb cotxes particulars.
- Sortida a les 11:00 del matí, davant del Cau (mapa).
- Arribada, al mateix lloc, a les 6 de la tarda, aproximadament.
CAL PORTAR plats, got, coberts i tovalló.
PREU MENÚ GRANS
- Socis i nois/es del Cau: 17 euros.
- No socis: 22,00 euros.
PREU MENÚ PETITS
- Nens/es del Cau i menors de 6 anys: 12,50 euros.
- Altres: 17,50 euros.

Recorda que si hi vols participar o coneixes algú que hi pot estar interessat, has de posar-te en contacte amb nosaltres abans del diumenge 2 de març (escriu-nos un e-mail).