diumenge, 13 d’abril del 2008

8a Setmana Solidària

La vuitena edició de la Setmana Solidària de Reus, que se celebra del 14 al 19 d'abril, conté una dotzena d'actes entre xerrades, projec-cions, concerts i exposicions, dels quals destaquem: el sopar-tertúlia sobre Consum responsable, organitzat per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a l'Arxiu Històric Municipal, i l'activitat Juga pel con-sum responsable organitzada per la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus, per als més petits, a la Palma.

La Setmana Solidària inclou tam-bé el 17è Mercat solidari que se celebrarà el dissabte dia 19 a la plaça del Mercadal, i que enguany es dedica a Palestina, i l'11è Sopar solidari, que tindrà lloc a l'església de Sant Bernat Calbó, al barri Fortuny, destinat a recaptar beneficis per un projecte socio-sanitari al municipi del Quetzal, a Guatemala.

Paral·lelament, i durant aquests mateixos dies, s'organitzen les expo-sicions Nicaragua. Llegir per viure, a l'Arxiu Històric Municipal, i Petroli i persones: L'oleoducte Txad-Camerun, a l'Espai d'Informa-ció Ambiental.

La Setmana Solidària l'organitza la regidoria de Solidaritat de Reus.

Fes clic aquí
si vols més informació sobre horaris i llocs.