diumenge, 24 de febrer del 2008

Temps de calçots

Extret de l'enciclopèdia...
Calçotada: Menjada de calçots fets a la brasa, acompanyats amb una salsa especial (feta amb ametlles, avellanes, tomàquet, alls esca-livats, pa torrat, julivert, oli, vinagre, sal, pebre, etc.), seguida de botifarres fetes també a la brasa i sovint també de costelles de xai.

Segons ANTICS i AMICS...
Calçotada: Activitat familiar i tradicional, programada pel proper diumenge 9 de març, amb l'objectiu de que tothom que s'hi apunti s'ho passi d'allò més bé, en bona companyia.
Si, a més, vols saber en què consisteix el menú, fes clic aquí.

DESPLAÇAMENT amb cotxes particulars.
- Sortida a les 11:00 del matí, davant del Cau (mapa).
- Arribada, al mateix lloc, a les 6 de la tarda, aproximadament.
CAL PORTAR plats, got, coberts i tovalló.
PREU MENÚ GRANS
- Socis i nois/es del Cau: 17 euros.
- No socis: 22,00 euros.
PREU MENÚ PETITS
- Nens/es del Cau i menors de 6 anys: 12,50 euros.
- Altres: 17,50 euros.

Recorda que si hi vols participar o coneixes algú que hi pot estar interessat, has de posar-te en contacte amb nosaltres abans del diumenge 2 de març (escriu-nos un e-mail).

diumenge, 17 de febrer del 2008

El model energètic a debat

Amb aquest títol, ANTICS i AMICS, amb la col·laboració de l'Espai d'Informació Ambiental de Reus (EIA), us proposa analitzar en pro-funditat quines són les claus que fan del canvi climàtic una veritat incòmoda.

L'activitat, proposada pel proper dijous 28 de febrer, es realitzarà a la seu de l'EIA, a la plaça d'Antoni Sabater Esteve, s/n, de Reus (veure mapa), i constarà de dues parts.

DOCUMENTAL, a les 17:30 h.
Una veritat incòmoda, de David Gunggen-heeim, mitjançant el qual l'ex-vicepresi-dent Al Gore presenta una visió aclaridora i convincent del futur del nostre planeta.

FÒRUM, a les 19:00 h.
Per què el canvi climàtic és una veritat incòmoda?, a càrrec d'Enric Llebot, coor-dinador de l'Informe del canvi climàtic a Catalunya, elaborat per l'Institut d'Estudis Catalans.

diumenge, 10 de febrer del 2008

Excursió amb BTT

Per aquest mes, ANTICS i AMICS et proposa una excursió diferent: una ruta amb bicicleta de muntanya, fins a Riudecanyes. Serà el proper diumenge, 24 de febrer, al matí.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA
L'excursió comença al polígon Agro-Reus, davant de la gaso-linera que hi ha prop de l'estadi municipal de futbol. Des d'aquí, i sempre per camins de terra o ciment, anirem a Riudoms, Montbrió del Camp i, passant per la riera, arribarem al poble de Riudecanyes. Tornarem a Reus pel mateix lloc.

- Durada de la ruta : 3,5 hores (35 km totals)
- Dificultat: Baixa (imprescindible experiència amb BTT)
- Desnivell: 200 metres

HORARI
- Sortida a 2/4 de 9 del matí, des de la gasolinera del polígon Agro-Reus (mapa).
- Arribada, al mateix lloc, a la 1 del migdia, aproximadament.
CAL PORTAR bicicleta de muntanya, casc, roba i calçat adequat, cambra per a la roda, eines per canviar la cambra, esmorzar i aigua.
PREU
- Socis i nois/es del Cau: 0,00 euros.
- No socis: 5,00 euros.

Recorda que si hi vols participar o coneixes algú que hi pot estar interessat, has de posar-te en contacte amb nosaltres abans del dimecres 20 de febrer (escriu-nos un e-mail).