diumenge, 14 de juny del 2009

Vine al Parc de la Festa

Les Barraques de Reus són un festival de 5 dies de concerts, activitats, xerrades, obres de teatre, performances, batucades i tota mena d’arts circenses... que s’emmarquen dins el programa de la Festa Major de Sant Pere de la ciutat de Reus.

L'Agrupament forma part de la Coordina-dora de Barraques de Reus, col·labora en l'organització i participa plantant la seva pròpia barraca al Parc de la Festa (veure'n la situació al mapa).

Vine! Els millors entrepans, creps i be-gudes del festival t'estan esperant a la barraca de l'Agrupament. L'equip de caps i els ANTICS i AMICS i serem..., tu tam-poc hi pots faltar!

PROGRAMACIÓ BARRAQUES 2009 - 10è ANIVERSARI

Divendres 19 de juny
A partir de les 9 del vespre i fins les 5 de la matinada. Amb les actuacions dels grups La Bundu Band i Sergent García. A la mitja part, performance d’Amadeu Anguera “El científic boig”.

Dissabte 20 de juny
A partir de les 9 del vespre i fins les 5 de la matinada. Amb les actuacions dels grups The Kluba i Kop. A la mitja part, actuació del Bou embolat i del grup de Trabucaires de Reus.

Diumenge 21 de juny
A partir de les 7 de la tarda i fins les 3 de la matinada. Amb el XI Concurs de Música Jove 2009 i l'actuació del grup reusenc Whiskyn’s, que ens oferirà el gran èxit del seu últim treball "Reus, París, Londres". Entremig, actuació del Bromerot de Reus.

Dilluns 22 de juny
A partir de les 9 del vespre i fins les 5 de la matinada. Amb les actuacions de la Dj Mar Abella i del grup Fangoria. A la mitja part, performance d’Amadeu Anguera “Cercant la llum interior”.

Dimarts 23 de juny (revetlla de Sant Joan)
A partir de les 9 del vespre i fins les 7 del matí. “Festival Festur” amb les actuacions dels grups Costo Rico, Sota Zero, Tumbuctú i Poker’s. A la mitja part, rècord de coca de Sant Joan, amb degustació per a tothom i correfoc.