diumenge, 13 de setembre del 2009

Enguany... el 50è!

Comencem nou curs i ja estem de celebració!

2009-2010 és el curs del 50è aniversari de l'Agrupament, i a ANTICS i AMICS, juntament amb els caps del Cau, ja fa mesos que estem treballant per celebrar-ho com cal.

RECORDANT EL PASSAT estem posant al dia l'arxiu de l'Agrupament, parlant amb antics escoltes i guies, recopilant infor-mació i material audiovisual, recollint i conservant els objectes que identifiquen cada etapa viscuda...

VIVINT EL PRESENT volem proposar-te diverses activitats, entre excursions, exposicions, xerrades, dinars i festes, amb l'únic pro-pòsit de seguir mantenint un lligam amb tu, perquè la teva presència és important per a nosaltres.

MIRANT AL FUTUR t'animem a que formis part novament de l'Agrupament, involucrant-te en el projecte d'ANTICS i AMICS, de col·laboració i suport a l'equip de caps. Demana'ns més informació al respecte, envia'ns un e-mail.

Si has passat pel Cau, com a noi o noia, com a pare o mare, com a cap..., si encara et sents escolta o guia o si, simplement, t'agrada la proposta escolta: vine a celebrar-ho amb nosaltres!

Segueix tota la informació del "50è" a través de:
- el bloc de l'Agrupament http://www.montsantcim.blogspot.com/
- el bloc d'ANTICS i AMICS http://www.anticsiamics.blogspot.com/