diumenge, 18 de novembre del 2007

El Modernisme a Reus

ANTICS i AMICS ha preparat, pel proper diumenge 2 de desembre, una visita guiada per les principals façanes modernistes de la ciutat i el Gaudí Centre.

VISITA GUIADA
El recorregut, d'aproximadament 2 hores de durada, ens mostrarà les façanes de les cases Gasull, Rull i Navàs de Lluís Domènech i Montaner; el dispensari anti-tuberculós i la casa Serra, de Joan Rubió i Bellver; les escoles Prat de la Riba i les cases Grau, Tarrats, Sagarra, Munné, Iglésias, Piñol, Laguna, Querol, Tomàs Jordi, Punyed i Sardà de Pere Caselles; la casa Marco de Pere Domènech i Roura; i la casa Bartolí de José Lubietas.

Quedaran per una altra ocasió l’estació enològica i la casa Homdedéu de Pere Caselles, l’escorxador de Pere Caselles i Francesc Borràs, el xalet Serra de Joan Rubió i Bellver i l’institut Pere Mata de Lluís Domènech i Montaner (veure mapa).

GAUDÍ CENTRE
Les 3 plantes de l’exposició permeten al visitant iniciar un viatge a través del temps, l’es-pai i les sensacions, i descobrir al Gaudí home i al Gaudí geni. Cada un d’aquests espais té un eix central, i a través de dife-rents recursos: maquetes inter-actives, muntatges audiovisuals, escenografies i peces originals, el públic s’endinsa en el món gaudinià d’una forma didàctica i activa, obrint els sentits i la ment a noves experiències.

El final del recorregut, a la pri-mera planta, està dedicat als orígens de Gaudí. En aquest espai també es presenta el Reus de finals del segle XIX i principis del XX, el moment en què la ciutat viu l’esclat del Modernisme, un patrimoni ex-traordinari que haurem tingut oportunitat d'admirar, poc abans, a la ciutat de Reus.

DESPLAÇAMENT a peu.
- Sortida a les 9 del matí, davant del Cau (mapa).
- Entrada al Gaudí Centre a 1/4 de 12 del migdia, sortida lliure.
CAL PORTAR calçat còmode i adequat. Es recomana portar càmera de fotografiar.
EL PREU inclou la visita guiada per la ciutat i l'entrada al Gaudí Centre.
- Socis, nois/es del Cau i nens/es menors de 6 anys: 0,00 euros.
- No socis: 5,00 euros.

Recorda que si hi vols participar o coneixes algú que hi pot estar interessat, has de posar-te en contacte amb nosaltres abans del dimecres 28 de novembre (escriu-nos un e-mail).