diumenge, 6 de maig del 2007

Cau al carrer

Enguany, els agrupaments de la Demarcació de Tarragona dedi-quen el Dia del Cau al Carrer al tema "Els joves i els valors".

El proper dissabte 12 de maig, els agrupaments sortiran al carrer per treballar els punts de la llei escolta. Els Castors es trobaran a Tarragona, al Pg. de les Palmeres de 4 a 7 de la tarda; els Llops i les Daines estaran a Valls, de 10 del matí a 6 de la tarda; els Ràngers i les Noies Guies a Montblanc, de 10 del matí a 4 de la tarda; els Pioners i les Caravel·les a Torredembarra, de 2/4 de 10 del matí a 6 de la tarda; i els Truc a Torreforta, a partir de 2/4 de 5 de la tarda.

NOVA IMATGE
El mateix dissabte 12 de maig, el Moviment estrenarà nova imatge corporativa (logotip, nom i lema), aprovada en la darrera Assemblea General. El canvi més immediat es podrà veure en el web, que no només s'adapta a la nova imatge sinó que oferirà nous apartats i continguts pensats especialment per als caps. També es disposarà de nous materials (tríptics, dossiers de presentació, etc), amb els quals es pretén difondre millor la tasca del Moviment.

La presentació pública de la nova imatge corporativa es farà al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc del Triomf), a partir de les 5 de la tarda, en el transcurs de les activitats del Dia del Cau al Carrer.

LES TRES BESSONES TAMBÉ VAN AL CAU
El darrer número de "La Bruixa Express" (el bloc de la Bruixa Avorrida de les Tres Bessones) dedica la secció "El tema" als 100 anys de l'escoltisme. Si vols saber què diuen del Moviment, clica aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És molt bonic aquest blog, quin "curro". Molt guai! Ànims que està molt bé. Maria