diumenge, 29 d’abril del 2007

Drets humans

"Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets"

Això és el que diu l'article 1 de la Declaració Universal dels Drets Humans, però són molts els abusos greus que es cometen contra el dret a la integritat física i mental, a la llibertat de consciència i d'expressió, a no patir discriminació...

ANTICS i AMICS hem pres el compromís ferm de fer-hi alguna cosa. Aquestes són les últimes campanyes que ens ha fet arribar Amnistia Internacional, però n’hi ha moltes més. A que estàs esperant: Actua!

QUE NO SIGUI UN COLADOR! Els grups parlamentaris encara estan a temps d’esmenar la Llei de comerç d’armes presentada pel Govern espanyol per a que no sigui una "llei colador". Amnistia Internacional exigeix un control que eviti que les armes espanyoles arribin a destins equivocats. Hi ha moltes vides en joc i tu pots fer molt: Encara hi ha temps per actuar.

EGIPTE: LEGALITZAR ELS ABUSOS Unes 18.000 persones es consumeixen en presons d’Egipte sense haver sigut acusades ni jutjades. Algunes porten així més de 10 anys. Durant els darrers 40 anys Egipte ha viscut i aplicat la legislació d’un “estat d’excep-ció” i ara s’està estudiant incorporar una nova legislació contra el terrorisme que amenaça amb consolidar els abusos. No ho permetis.