diumenge, 8 d’abril del 2007

Activitats

Com que a ANTICS i AMICS no sabem estar-nos quiets... Aquestes són les activitats del curs vigent, realitzades fins ara:

Dissabte 7 d’octubre, Jornada de portes obertes per mostrar a socis i amics els locals de l’Agrupament i informar-los sobre el funciona-ment de l’Associació.

Diumenge 22 d’octubre, Excursió a la Serra de Montsant: Ascensió a la Roca Corbatera (1.163 m) pel Grau dels Tres Esglaons i baixada a Sant Joan del Codolar pel Grau del Tomaset. Durada un matí.

Diumenge 19 de novembre, Excursió a la Serra de Cardó: Ruta de les ermites (de la Trinitat, de l’Àngel i de la Columna o de Sant Simeó) i ascensió a la Creu de Santos (943 m). Durada tot el dia.

Dissabte 16 i diumenge 17 de desembre, Sortida del Pessebre (en col·laboració amb l’Agrupa-ment): L’Associació es va encarregar, com ja va sent tradició, de cuinar l'olla barrejada per a més de cent persones.

Diumenge 24 de desembre, Festa del Tió (en col·laboració amb l’Agrupament): Audiovisual d’algunes de les activitats fetes per l’Associació, fins aleshores.

Diumenge 21 de gener, Excur-sió a la Serra de Vandellòs: Reconeixement de fòssils i ascensió al Molló Puntaire (728 m) des del poble deshabitat de Castelló. Durada un matí.

Diumenge 18 de febrer, Excur-sió a la Serra de Llaberia: Ascensió a la Miranda (917 m), a la Creu de Llaberia (894 m), al Mont-redon (862 m) i al Cavall Bernat (834 m), des de Colldejou. Durada tot el dia.

Diumenge 4 de març, Calçotada a l’Ermita dels Sant Metges de Sarral: Calçots, carn a la brasa, bon vi i millor companyia. Durada tot el dia.

Dimecres 14 de març, Xerra-da “100 anys d’escoltisme”: A càrrec d’Ivan Barceló, Joan Àguila, Isabel Casanovas i Iolanda Sala (administrador, consiliari, secretària i respon-sable pedagògica de la Demar-cació de Tarragona, respecti-vament).

Diumenge 25 de març, Excursió als Salats i Muntanyans de Crei-xell, Torredembarra i Roda de Berà: Descoberta de natura (vege-tació i fauna) a les dunes i els estanys del Sol, de Clarà i del Saler. Durada un matí.