diumenge, 15 d’abril del 2007

Recuperem la memòria de l’Agrupament

Des d'ANTICS i AMICS volem recuperar la història de l’Agrupament a partir dels testimonis dels seus protagonistes. Per aquesta raó estem preparant una roda d’entrevistes a persones que d’una manera o altra han estat vinculades al Cau, i necessitem que ens hi ajudeu.

Ens podeu donar un cop de mà suggerint-nos preguntes a fer, o sigui: allò que volíeu saber del Cau i no sabíeu a qui preguntar-li, confirmar aquella anècdota que algun cop heu sentit, aquella dada que només els seus protagonistes poden recordar... També ens podeu suggerir aquells personatges que creieu interessants d’entrevistar (nom, telèfon i adreça, a poder ser).

Per altra banda, ja hem rebut unes quantes fotografies que recullen algun moment de la història del Cau, però en volem més.

Si teniu cap foto, ens la podeu deixar i l’escanejarem (si la podeu escanejar vosaltres, ens fareu un favor). També agrairíem que adjuntéssiu, si ho sabeu, el nom de les persones que hi apareixen, la unitat, l’activitat, el lloc i la data de la foto.

Si us plau, feu-nos arribar els vostres suggeriments i/o les vostres fotos a l’adreça habitual (anticsiamics@yahoo.es), gràcies.

1 comentari:

ANTICS i AMICS ha dit...

Des d'ANTICS i AMICS volem agrair, molt especialment, al Lluís M. Tenllado i al Ramon Martí la seva col·laboració.