diumenge, 1 d’abril del 2007

Més a prop teu

L'1 d'abril de 2004 es posava fil a l'agulla al projecte de creació d'una associació capaç de reunir a antics membres de l’Agrupa-ment (ex-escoltes, pares i mares d’ex-escoltes i ex-caps) amb nois i noies, pares, mares i caps actuals, per realitzar activitats conjuntes.

De les tímides excursions fetes, improvisadament, per un reduït grup d’antics caps el primer any..., es va passar, de mica en mica, a definir els objectius de la nova associació, incorporant-ne nous socis, ampliant el nombre d’activitats, informant de forma periòdica a més gent, donant suport a diferents ONG, aconseguint subvencions i col·laborant més activament amb l’Agrupament.

Tres anys després disposem d'una associació consolidada, amb dues dotzenes de socis ben informats i un programa d'activitats extens i variat, compromesa amb l’Agrupament, el món escolta i la societat.

Ara volem fer un pas més i obrir aquest bloc per estar més a prop teu.

Volem mantenir-te informat de tot el que fem a l’Associació, del que es cou a l’Agrupament i al Moviment, del que passa al món i de quines són les nostres col·laboracions... Però volem que tu també diguis la teva, opinis, proposis, critiquis i ens facis els teus comentaris per seguir creixent i millorant.

El bloc d’ANTICS i AMICS també pot ser el teu. Anima’t, utilitza’l!